Bine ati venit!
E-mail


entry_password

Coşul meu
Coşul tău este gol!

Transport

Comanda dvs. va fi expediata in maxim 24-48 ore de la momentul receptionarii, prin curier rapid. Termenul de livrare al firmei de curierat este de 24-72 ore, in functie de localitatea de destinatie.
Livrarea se va face la adresa solicitata de client, pe cat posibil in intervalul orar solicitat.

Firma de curierat este FAN CURIER.

Costuri de livrare

Valoare

Fan Curier

Valoarea comenzii de la 1 Ron până la 99 Ron

19 Ron

Valoarea comenzii de la 100 Ron până la 199 Ron

13.9 Ron

Valoare comenzii peste 200 Ron

Gratuit

 

! Tarifele sunt valabile pana la cel mai apropiat centru Fan Curier, indiferent de numarul de kilograme al coletului. In localitatile unde nu exista sediu Fan Curier se vor percepe taxe pt kilometri suplimentari conform tarifelor Fun Curier. ! pentru a afla costurile suplimentare de transport va rugam sa ne contactati la 0770189177 sau prin e-mail:info@king-fish.ro.  sau pe pagina FUN CURIER

Descarcati aici lista completa a locatiilor Fun Curier unde NU se percep taxe suplimentare pentru kilometri exteriori parcursi.
 

  •  • Costul transportului se va regasi pe bonul sau factura care insotesc coletul.
  •  • Nu se percep taxe pentru rambursul banilor.

Pentru mai multe informatii puteti suna la  0770189177 sau prin e-mail:info@king-fish.ro

 

Dupa confirmarea expedierii comenzii, in ziua in care comanda ar fi trebuit sa fie livrata, clientii pot suna in statiile firmei de curierat pentru a verifica diponibilitatea livrarii sau pentru a propune un interval orar, cu specificarea AWB-ului confirmat de King Fish la momentul expedierii comenzii.

 

* ATENTIE: La receptionarea coletului de la curieri, verificati integritatea produselor si a ambalajului. In cazul in care exista produse deteriorate la transport, se intocmeste proces verbal cu reprezentantul firmei de curierat si se returneaza exclusiv produsul deteriorat, care va fi inlocuit gratuit de King Fish. Procesul verbal intocmit de firma de curierat este absolut necesar pentru a putea inlocui produsul deteriorat. Reclamatiile ulterioare cu privire la produse deteriorate nu se iau in considerare.

 

* ATENTIE: NU PUTEM EXPEDIA COLETE CU POSTA ROMANA. MULTUMIM PENTRU INTELEGERE.