Galeata Delphin Atoma Combi 3v1 13L

Galeata Delphin Atoma Combi 3v1 13L

105,00 RON
în stoc
SKU
101000993

Caracteristici

Galeata cu capac;
Capacitate: 13L;
Lighean inclus;
Capac transparent;
Maner din lemn;
Toarta din aliaj metalic;
Material: plastic rezistent;
Culoare: rosie.
-
+

Descriere

Delphin Atoma Combi este un set fabricat din plastic rezistent la socuri, special realizat pentru transportarea si pregatirea nadei. Este compus dintr-o galeata cu capac si un lighean detasabil compatibil cu galeata. Găleata este prevăzută cu un mâner metalic masiv, cu element de apucare de efect din lemn care stă excelent în mână şi uşurează transportul. În interiorul găleţii se află o grilă de măsurare practică, datorită căreia ştiţi întotdeauna ce cantitate de nadă preparaţi.

Ligheanul este destinat pentru prepararea comodă şi amestecarea componentelor nadei. Pe lateral dispune de ieşinduri practice care servesc la o mai bună apucare şi scoatere mai simplă din găleată. Este proiectat intenţionat într-o nuanţă diferită de cea a găleţii în care intră, fapt prin care poate fi recunoscută la prima vedere. Puteți găsi in interiorul ei grila care indică cantitatea nadei preparate.

Capacul transparent se potrivește perfect cu găleata Este fabricat din plastic transparent, fapt datorită căruia ştiţi tot timpul ce se găseşte în găleată, fără să fie nevoie să îl deschideţi. Pe laterale este prevăzut cu elemente de prindere care se fixează de marginea găleţii şi în felul acesta capacul stă întotdeauna la locul său.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Galeata Delphin Atoma Combi 3v1 13L
Rating-ul dumneavoastra


Alte produse din aceeasi categorie