Mulineta Banax Helicon 5600NF 5+1 Rulmenti

Mulineta Banax Helicon 5600NF 5+1 Rulmenti

298,00 RON
în stoc
SKU
21605-082

Caracteristici

Numar rulmenti: 5+1;
Corp din metal rezistent la coroziune;
Tambur long-cast din aluminiu;
Tambur rezerva: Da;
Frana rapida: Nu;
Greutate: 820g;
Raport de recuperare: 4,7:1;
Capacitate tambur: 0,30mm / 480m, 0,35mm / 360m;
Sistem baitrunner incorporat;
Frana fata supra-dimensionata si reglabila fin;
Sistem franare: fata + runner;
Galet metalic supra-dimensionat;
Ax si pick-up din otel inoxidabil;
Manivela din otel cu buton soft-touch.
-
+

Descriere

Mulineta este recomandată pentru pescuitul la crap, fiind excelentă pentru lansări la distanțe mari, astfel ca 130 de metri nu mai este o țintă greu de atins. Helicon 5600NF face parte din cea de a 4-a generație de mulinete de la Banax. Întregul concept de construcție și fabricație a fost orientat pentru a crea o mulinetă robustă și rezistentă. Mulineta este echipată cu 6 rulmenți din oțel inoxidabil plasați în punctele esențiale ale angrenajelor. Corpul mulinetei este confecționat din material rezistent și are un design compact și robust. Frâna frontală are un reglaj de finețe.

Mulineta este echipată și cu frână de atac, cu reglare poziționată în partea posterioară a mulinetei. Raportul de recuperare este de 4,7:1.Tamburul este construit din aluminiu tip long-cast cu formă alungită și este prevăzut cu buză subțire, titanizată, două atribute care contribuie la realizarea aruncărilor la mare distanță. Forma tamburului și a buzei acestuia permit derularea ușoară și fără frecare accentuată a firului în timpul lansării. Buza titanizată conferă rezistență sporită permițând folosirea fără probleme a firelor textile. Mulineta Banax Helicon 5600NF este echipată cu tambur de rezervă din grafit. Pick-up-ul este supradimensionat pentru a reduce frecarea firului la lansare.

Galetul metalic este supradimensionat pentru a reduce frecarea firului la recuperare. Manivela metalică are un design ergonomic și este pliabilă pentru a ușura păstrarea și transportul. Sistemul de prindere cu șurub permite montarea manivelei atât pe partea dreaptă a mulinetei cât și pe parte stângă a acesteia. Mânerul manivelei este supradimensionat și este confecționat dintr-un material cauciucat cu aderență sporită chiar și atunci când este ud. Mulineta Banax Helicon 5600NF este o mulinetă de generație nouă, destinată pescuitului la crap, rezistentă, și durabilă, o mulinetă care, datorită concepției de construcție și fabricație permite lanseuri la distanțe mari și un control eficient al capturilor de talie mare în timpul drilului.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Mulineta Banax Helicon 5600NF 5+1 Rulmenti
Rating-ul dumneavoastra


Alte produse din aceeasi categorie