Scaun Pescuit Zfish Hurricane Camo Chair , 140 kg

Scaun Pescuit Zfish Hurricane Camo Chair , 140 kg

430,00 RON
Stoc epuizat
SKU
ZF-2618

Caracteristici

Stabilitate si confort;
Picioare reglabile in inaltime;
Talpi antinoroi;
Impermeabilitate crescuta;
Latime sezut: 55cm;
Lungime sezut: 62cm;
Inaltime picioare: 34-55cm;
Inaltime spatar: 70cm;
Greutate: 7.2kg;
Sarcina max: 140kg;
Dimensiuni transport: 80x61x16cm;
Culoare: Camo.

Descriere

ZFish Hurricane Camo Chair este un scaun de pescuit este fabricat din material rezistent, asigurand o durabilitate si rezistenta deosebita in medii de pescuit variate. Cu o latime a sezutului de 55 cm si o lungime a sezutului de 62 cm, acest scaun ofera un spatiu confortabil pentru a va relaxa in timpul sesiunilor de pescuit indelungate. Inaltimea picioarelor scaunului ZFish Hurricane Camo Chair poate fi ajustata intre 34 si 55 cm, permitand adaptarea cu usurinta la diferitele denivelari de teren. Cu un spatar inalt de 70 cm, acest scaun ofera un suport excelent pentru spate, asigurand confortul necesar in timpul pescuitului.

Cu o greutate de doar 7,2 kg, scaunul ZFish Hurricane Camo Chair este usor de transportat si manevrat in teren. De asemenea, dispune de patru picioare robuste, asigurand stabilitatea necesara in orice situatie. Fiecare picior prezinta talpi antinoroi reblabile in unghi.

Cu dimensiuni de transport de 68 x 80 x 23 cm, scaunul se pliaza compact, facilitand depozitarea si transportul fara efort.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Scaun Pescuit Zfish Hurricane Camo Chair , 140 kg
Rating-ul dumneavoastra


Alte produse din aceeasi categorie