MODALITATI DE PLATA

King Fish ofera clientilor posibilitatea de a plati comanda facuta prin intermediul mai multor metode intre care: ramburs (plata la curier), plata cu cardul integral, plata in rate sau ridicare din magazin. Toate datele, informatiile si tranzactiile sunt securizate. Pentru protectia datelor dumneavoastra, King Fish a luat masuri tehnice si organizatorice pentru a proteja aceste date in special impotriva pierderii, manipularii sau accesului neautorizat. In cazul unei incalcari a protectiei datelor dumneavoastra cu caracter personal, care se estimeaza ca vor avea drept consecinta un risc major pentru drepturile si libertarile dumneavoastra, va vom notifica imediat. Toate datele, informatiile si tranzactiile dvs sunt securizate.

Puteti plati cu orice card Visa si Master Card. Plata cu cardul se poate face si in rate. In pagina de plata, dupa introducerea numarului cardului, vor aparea disponibile optiunile de plata in rate. Sunt acceptate plati online pana in 6 rate prin carduri cu rate fara dobanda. Puteti plati prin Credit Europe Bank, Garanti Bank, StarBT, Alpha Bank, BRD Finance.

 

 

Daca doriti sa cumparati in rate fara dobanda folosind cardul, va rugam sa urmariti pasii de mai jos

1) Adaugati produsele dorite in cos;

2) Dupa finalizarea comenzii, mergeti pe pagina de filalizare a comenzii;

3) La pagina de finalizare a comenzii, bifati ,,Plata cu cardul" si plasati comanda;

4) Veti fi redirectat la pagina Netopia de procesare a platii, unde puteti introduce numarul card-ului. Daca numarul introdus este de la o banca partenera, vi se va afisa o sectiune de unde puteti alege in cate rate doriti sa platiti, fara dobanda;

5) Apasati butonul de plata.