Transport

Comanda dvs. va fi expediata in maxim 24-48 ore de la momentul receptionarii, prin curier rapid. Termenul de livrare al firmei de curierat este de 24-72 ore, in functie de localitatea de destinatie.
Livrarea se va face la adresa solicitata de client, pe cat posibil in intervalul orar solicitat.

Firmele de curierat cu care King Fish colaboreaza sunt Sameday, Fan Courier si DPD. Costurile de transport prin Sameday Curier sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului. Pentru Fan Courier poate exista o taxa suplimentara, in functie de numarul de kilograme suplimentare si de kilometri suplimentari.

Costuri de livrare

Valoarea comenzii

Cost

Valoarea comenzii de la 1 Ron până la 100 Ron

19.9 Ron

Valoarea comenzii de la 101 Ron până la 300 Ron

14.9 Ron

Valoare comenzii peste 300 Ron

Gratuit

 

Costul transportului se va regasi pe bonul sau factura care insotesc coletul. 

Pentru mai multe informatii puteti suna la 0770189177 sau prin emailul: [email protected]

Dupa confirmarea expedierii comenzii, in ziua in care comanda ar fi trebuit sa fie livrata, clientii pot suna in statiile firmei de curierat pentru a verifica diponibilitatea livrarii sau pentru a propune un interval orar, cu specificarea AWB-ului confirmat de King Fish la momentul expedierii comenzii.

ATENTIE: La receptionarea coletului de la curieri, verificati integritatea produselor si a ambalajului. In cazul in care exista produse deteriorate la transport, se intocmeste proces verbal cu reprezentantul firmei de curierat si se returneaza exclusiv produsul deteriorat, care va fi inlocuit gratuit de King Fish. Procesul verbal intocmit de firma de curierat este absolut necesar pentru a putea inlocui produsul deteriorat. Reclamatiile ulterioare cu privire la produse deteriorate nu se iau in considerare.