Termeni si conditii

INTRODUCERE

Prezentele Condiţii Generale definesc condiţiile de utilizare a site-ului www.king-fish.ro. Accesând şi navigând pe acest site, acceptaţi termenii de utilizare descrişi în continuare.

Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului King Fish isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

 

CINE SUNTEM

Site-ul king-fish.ro este operat de SC King Fish SRL, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J5/971/2014, avand urmatoarele date de identificare:

- Cod Unic de Inregistrare(CUI): RO33305680 

- Sediu Magazin: Strada Dumbravei Nr.2, Oradea, Bihor

- Email: [email protected]

 

DREPTURILE ASUPRA CONTINUTULUI SITE-ULUI
S.C. King Fish detine drepturi complete si depline asupra titlului de proprietate si prin aceasta toate drepturile de autor. Continutul site-ului king-fih: imagini, texte, design web, scripturi, drepturi de model, patente, marci inregistrate este integral proprietatea King Fish.

Toate informatiile, produsele sau aplicatiile continute în acest site sunt proprietatea King Fish care îsi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului în orice moment si fara nici o informare prealabila.

Întregul continut al site-ului King Fish este protejat prin legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, continutul si prezentarea site-ului sunt detinute de King Fish. Accesul si utilizarea paginii King Fish sunt gratuite si au scopul de a veni in ajutorul utilizatorilor pentru a gasi informatiile necesare în cel mai usor si rapid mod posibil, conform cerintelor fiecaruia.

Informatiile prezente pe King Fish sunt de interes general si sunt puse la dispozitia utilizatorilor în mod gratuit. Prin termenul „utilizator” al acestei pagini se întelege orice persoana fizica care va accesa pagina. Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor si se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

 

NEANGAJAREA RĂSPUNDERII

King Fish nu garanteaza ca site-ul, serverele pe care aregazduirea, sau e-mailurile trimise de la King Fish sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator, ca nu contine erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri. King Fish face toate eforturile posibile si necesare pentru ca utilizatorul sa nu aiba nici o vatamare datorita potentialilor virusi si atacuri cibernetice. Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, King Fish  este liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site.

 

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Când prin intermediul prezentului site vă sunt solicitate informaţii, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastră sau posibilitatea de a vă contacta.

Natura informaţiilor solicitate se referă în special la date personale (nume, adresă, numere de telefon, adresă de e-mail). Cu scopul de a răspunde mai bine nevoilor şi întrebărilor utilizatorilor site-ului, informaţiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocări şi prelucrări electronice. King Fish nu solicita clientului prin niciun mijloc de comunicare  informatii confidentiale, date despre conturi bancare, parole personale, etc. Totodata, datele cu caracter personal nu sunt transmise de catre King Fish partenerilor sau altor entitati.

King Fish colecteaza date cu caracter personal numai cu acordul voluntar al clientului, in urmatoarele scopuri:

- validarea, expedierea si facturarea comenzilor catre acesta;

- rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda sau un contract, la serviciile sau produsele achizitionate de catre acesta;

- pentru a asigura accesul acestuia la serviciu;

- trimiterea de newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS) si/sau prin apel telefonic;

- contactarea acestuia, la cererea sa voluntara;

- contactarea acestuia, in chestiuni de Relatii cu Clientii;

 

INREGISTRAREA PE SITE

Pentru crearea unui cont pe site, clientul este obligat sa foloseasca o adresa de e-mail valida. Echipa King Fish poate sterge mailul clientului din baza sa de date in situatiile in care constata ca a utilizat informatii neconforme si false.

 

PRETURILE

SC King Fish SRL isi rezerva dreptul de modificare a preturilor afisate pe site, fara instiintarea in prealabil a clientilor, din motive independente de noi, cum ar fi: fluctuatii mari de curs valutar, modificare pret de achizitie, etc. Preturile afisate pe site includ TVA si sunt in moneda romaneasca LEU. La finalizarea comenzii, clientului i se face vizibil pe site costul intreg al comenzii sale (cuantumul comenzii impreuna cu costul de transport) pentru informarea completa legata de costul final.

 

MODALITATI DE PLATA

King Fish ofera clientilor posibilitatea de a plati comanda facuta prin intermediul mai multor metode intre care: ramburs (plata la curier), plata cu cardul integral, plata in rate sau ridicare din magazin. Toate datele, informatiile si tranzactiile sunt securizate. Pentru protectia datelor dumneavoastra, King Fish a luat masuri tehnice si organizatorice pentru a proteja aceste date in special impotriva pierderii, manipularii sau accesului neautorizat. In cazul unei incalcari a protectiei datelor dumneavoastra cu caracter personal, care se estimeaza ca vor avea drept consecinta un risc major pentru drepturile si libertarile dumneavoastra, va vom notifica imediat.

Puteti plati cu orice card Visa si Master Card. Plata cu cardul se poate face si in rate. In pagina de plata, dupa introducerea numarului cardului, vor aparea disponibile optiunile de plata in rate. Sunt acceptate plati online pana in 6 rate prin carduri cu rate fara dobanda. Puteti plati prin Credit Europe Bank, Garanti Bank, StarBT, Alpha Bank, BRD Finance.

 

COMENZILE

Clientul poate efectua comenzi de produse pe site comercializate la un moment dat, prin adaugarea produsului/produselor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres pe site-ul King Fish. O data adaugat in cosul de cumparaturi, un produs este disponibil pentru achizitie in masura in care exista pe stoc. Adaugarea unui produs in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii comenzii, nu atrage dupa sine rezervarea automata a respectivului produs.

Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii. In cazul oferirrii de informatii gresite, clientul suporta consecintele erorilor (comanda intarziata, comanda transmisa gresit, potentiale costuri suplimentare de transport, etc).

Prin finalizarea comenzii, clientul consimte ca poate fi contactat de catre echipa King Fish prin orice mijloc disponibil in orice situatie in care este necesara contactarea clientului.

King Fish poate denunta unilateral comanda efectuata de catre client, in urma unei notificari prealabile adresate clientului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

- neacceptarea de catre banca emitenta a cardului clientului, a tranzactiei, in cazul de platii online;

- invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de King Fish, in cazul platii online;

- datele furnizate de catre client, pe site sunt incomplete sau incorecte;

- activitatea clientului pe site poate si/sau produce daune de orice natura, sau prejudiciaza in orice fel  King Fish si/sau partenerii acestuia;

- realizarea a mai mult de doua incercari de livrare consecutive esuate;

In cazul in care un produs comandat de catre client, efectuand in prealabil o plata cu card bancar nu poate fi livrat de catre King Fish, din culpa sa sau din culpa unui tert, King Fish va informa clientul asupra acestui fapt si va depune toate diligentele legale pentru recuperarea sumei si returnarea sumei, daca recuperarea se impune. Clientul nu are dreptul de a anula sau modifica continutul unei comenzi achitate cu cardul.

 

TRANSPORT

Livrarea catre client a produselor achizitionate, este efectuata prin intermediul unei firme de curierat rapid. Firmele cu care opereaza King Fish sunt Sameday, Fan Courier si DPD. Costul pentru transport este afisat pentru client in sectiunea cosului de cumparaturi si la finalizarea comenzii.

Livrarile se vor efectua, in medie, in termen de 48-72 ore de la efectuarea comenzii. In cazul in care produsul va fi livrat cu depasirea termenului mentionat anterior, King Fish va informa clientul prin email sau telefonic, iar clientul poate renunta la comanda, fara a avea dreptul de a solicita daune.

 

REFUZUL RECEPTIONARII COLETULUI SI RETURNAREA PRODUSELOR

Clientul King Fish poate refuza receptionarea coletului ce contine produsele achizitionate prin intermediul unui Contract, sau, dupa caz, poate returna produsele, in urmatoarele situatii:

- coletul prezinta deteriorari severe;

- produsele au fost livrate / facturat gresit;

- produsele prezinta defecte de fabricatie;

- produsele nu corespund descrierii;

- consumatorul are dreptul sa notifice in scris King Fish ca renunta la cumparare, cu respectarea termenului de 14 zile calendaristice de la primirea produsului conform prevederilor OG 34/2014

- King Fish detine si produse ce sunt exceptate de la dreptul de retragere, conform art. 16 din OG 34/2014, deoarece sunt produse susceptibile a se deteriora rapid, sens in care clientul nu mai este indreptatit la returnare decat in conditiile in care dupa desigilarea coletului, in colet va gasi un alt produs, fata de cel ce a format obiectul comenzii sale. Produsele se vor returna în ambalajul original, nedesfăcut (sigilat).

In cazul in care clientul refuza primirea produselor comandate fara motive intemeiate, King Fish isi asuma dreptul de a impune plata costurilor de transport adaugandu-le valori viitoarelor comenzi. Clientul va fi informat asupra acestui cost suplimentar inainte de expedierea comenzii care contine plati restante de transport.

Clientul se obliga sa notifice King Fish, intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin orice mijloc de comunicare scrisa (e-mail/fax/telefon, etc) in termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea produselor si/sau serviciilor. Clientul este obligat sa completeze formularul de retur din pagina Formular de retur pentru ca returul sa fie posibil.

 

RECEPTIONAREA PRODUSELOR

Clientul se obliga sa semneze bonul de livrare (AWB) prezentat de catre curier la livrarea produselor comandate, la care este anexata factura fiscala ce contine toate informatiile despre produsele livrate (denumire produs, cantitate, pret). De asemenea, clientul va verifica daca produsele sunt deteriorate sau daca exista lipsuri, iar eventualele probleme vor fi mentionate in mod olograf pe bonul de livrare, pentru a putea fi luate in considerare. Prin semnarea bonului de livrare Clientul recunoaste primirea in bune conditii si in totalitate a produselor comandate.

 

PRODUSE CADOU

Orice oferta la care se ofera produs cadou se limiteaza la o singura comanda per persoana fizica. In cazul in care o comanda la care s-a oferit produs cadou este respinsa sau returnata integral, clientul este obligat sa returneze si produsul cadou in starea lui originala, nedeteriorata si nedesigilata. 

 

PROMOVARE PRODUSE

King Fish are dreptul de a trimite newsletter prin care isi anunta ofertele, produsele noi si alte informatii ce tin de promovarea King Fish. Newsletter-ul este trimis clientilor care s-au abonat la buletinul informativ. Cei care doresc dezabonarea de la buletinul informativ o pot face pe contul lor de pe king fish.

 

CUPOANE PROMOTIONALE

Cupoanele promotionale online oferite de catre compania King Fish sunt valabile exclusiv pentru sectiunea mentionata in e-mailul de transmitere a codului. Cupoanele promotionale pot fi folosite exclusiv in momentul plasarii Comenzii, acestea nu pot fi folosite pentru a reduce valoarea Comenzii dupa ce aceasta a fost plasata. Nu se pot aplica coduri promotionale asupra produselor care fac parte deja din alte campanii promotionale sau sunt deja reduse. Acestea se achizitioneaza la pretul afisat pe site. Intr-o comanda se poate folosi un singur cod promotional, intrucat pagina de comanda nu permite utilizarea mai multor coduri in aceeasi comanda. Atentie! Promotiile existente pe site-ul King Fish nu se cumuleaza intre ele. Acest lucru este valabil pentru orice forma de reducere. Clientul va fi informat asupra perioadei de valabilitate a cupoanelor promotionale.

 

Pentru mai multe informatii, ne puteti contacta pe mailul nostru [email protected] sau la numarul de telefon: 0770189177.