Conform legistaţiei existente in prezent, clienţii persoane fizice au dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la comandă, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului. Renunţarea la cumparare în termen de 14 zile se poate aplica doar pentru produsele comandate pe site sau prin comanda telefonica, si livrate prin curier.

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat (fără semne de utilizare, în ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte şi documentele care l-au însoţit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 14 zile de la retur. Pentru achizitiile online, pentru a primi banii inapoi, clientul trebuie sa comunice pe formularul de retur contul in care doreste sa i se faca plata. In cazul in care produsul este returnat într-o stare în care nu mai poate fi vândut ca nou, respectiv prezinta urme de manipulare, King Fish va diminua suma returnata cu o suma corespunzatoare stadiului in care se afla aceste produse.

In cazurile in care produsele returnate prezinta deteriorari sau sunt incomplete, prezinta urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, ne rezervam dreptul de a opri o suma din valoarea produsului (valoare cu TVA), suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse. De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate). Daca defectul produsului din cauza transportului, sau lipsa unui produs din comanda nu este reclamata prin formularul de retur in 48h de ore de la receptia coletului reclamatia nu este luata in considerare.

Totodata, daca v-a fost livrat din greseala un alt produs decat cel comandat, va rugam sa il returnati cat de curand, pentru a fi inlocuit cu cel corect. Dacă produsul dorit de dvs. nu mai există în oferta noastră puteţi să cereţi rambursarea integrală a contravalorii. Costurile de returnare şi de transport pentru produsul înlocuitor (dacă este cazul) vor fi suportate de King Fish, daca se utilizeaza acelasi curier cu care a fost expediata initial comanda respectiva. Daca produsul comandat este nefunctional, va rugam sa returnati produsul pentru a fi inlocuit cu unul functional. În cazul în care produsul nu este disponibil în stocul nostru puteţi cere rambursarea contravalorii.

Va rugam sa completati toate campurile de mai jos cu toate detaliile necesare pentru retur. Va multumim pentru intelegere!