Avertizor Independent Delphin DX1

Avertizor Independent Delphin DX1

82,00 RON
Stoc epuizat
SKU
101001361

Caracteristici

Realizati din plastic rezistent;
Rezistenta la socurile mecanica;
Culori LED versatile;
5x moduri de setare a tonului;
5x nivele de volum, inclusiv mod silentios;
5x tipuri de senzitivitate;
Design compact;
Margini rotunjite;
Alimentare avertizor: baterie 12V de tip LR23A (nu este inclusa);
Cantitate: 1buc.

Descriere

Avertizor compact ca dimensiuni, care contrar preţului său avantajos oferă o fiabilitate excelentă şi funcţionalitate de 100%. Semnalizatorul DX1 este alimentat de la o baterie 1x12V de tip LR23A care dispune de o durabilitate lungă. În cazul bateriei descărcate semnalizatorul vă va atenţiona cu un semnal sonor scurt. Cu ajutorul comutatorului ”V” este posibilă selectarea unuia dintre 5 niveluri ale volumului sonor, inclusiv modul silenţios. De asemenea este posibilă selectarea tonalităţii cerute şi a nivelului de sensibilitate care au de asemenea 5 niveluri diferite.

Deviza de necontestat a semnalizatoarelor din setul DX1 este posibilitatea de alegere între 7 culori ale diodei LED de semnalizare. Astfel,fiecare îşi va alege pe cea îndrăgită şi dacă veţi dori o schimbare, atunci veţi alege pur si simplu o altă culoare după instrucţiuni. DX1 îşi păstrează în memorie toate setările. Asupra tragerii repetate vă atenţionează o tonalitate diferită şi după fiecare tragere se aprinde pe o perioadă de 15 secunde dioda de memorie. În partea inferioară se găseşte intrarea pentru conectorul de 2,5 mm pentru conectarea indicatorului luminos. În timpul pescuitului pe timp de noapte este posibilă de asemenea şi conectarea diodei de poziţie. Subînţeleasă este rezistenţa la apă, datorită căreia vă puteţi baza pe el în orice fel de condiţii.

Atenţionare: Semnalizatorul are o parte a electronicii comună cu setul Coder, dar din cauza lipsei emiţătorului nu puteţi împerechea acest semnalizator cu setul. Contrar acestui lucru în codul electronic există funcţia testul razei de acţiune. De aceea nu porniţi niciodată semnalizatorul cu tasta S în poziţia 5 deoarece s-ar declanşa funcţia însoţită de lumină intermitentă şi aceasta v-ar putea deruta.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Avertizor Independent Delphin DX1
Rating-ul dumneavoastra


Alte produse din aceeasi categorie