Avertizor Independent Delphin FX1

Avertizor Independent Delphin FX1

111,00 RON
în stoc
SKU
101001370

Caracteristici

Carcasa din ABS rezistenta la apa;
Comutator ON/OFF metalic;
Rola clasica din plastic rigid;
Rotita pentru reglarea senzitivitatii ("S"), reglarea tonului ("T") si reglarea volumului ("V");
Se poate schimba culoarea led-ului de semnalizare (7 Culori disponibile);
Iluminare pe timp de noapte;
Filet universal de prindere;
Capace de protectie din plastic rigid (incluse);
Functioneaza cu o baterie e tip 9V (neinclusa).
-
+

Descriere

Delphin FX1 este un semnalizator fiabil care oferă o semnalizare optică şi sonoră a tragerii în orice fel de împrejurări. Corpul semnalizatorului este fabricat din plastic rigid ABS, ceea ce îi asigură rezistență împotriva deteriorării mecanice. Aspectul care contribuie la durata lungă de viaţă este şi rezistenţa absolută la apă. Fiecare semnalizator poate fi comutat cu ajutorul unei pârghii în regimul de zi sau de noapte. În cazul regimului de noapte se aprinde dioda LED de poziţie, datorită căreia veţi avea întotdeauna o perspectivă cu privire la amplasarea lansetelor dumneavoastră.

Semnalizatoarele dispun de o scală largă de parametri selectabili. Tonalitatea semnalizării (comutatorul T) şi sensibilitatea (comutatorul S) pot fi selectate după nevoie din cinci posibilităţi. În cazul tragerii repetate veţi fi atenţionat cu o tonalitate diferită. Volumul poate fi de asemenea setat la cinci niveluri diferite, nivelul 0 reprezintă modul silenţios. Deviza de necontestat a semnalizatorului FX1 este posibilitatea de alegere între 7 culori ale diodei LED de semnalizare.

În acest fel fiecare îşi va alege cea îndrăgită şi dacă veţi dori o schimbare, atunci por şi simplu veţi selecta o altă culoare cu ajutorul comutatorului rotativ ”C (colour)” şi în acest fel nu trebuie să cumpăraţi un alt semnalizator. În partea inferioară se găseşte intrarea pentru conectorul de 2,5 mm pentru conectarea indicatorului luminos de tragere. În plus, fiecare semnalizator dispune de snag gear-uri şi un bonus plăcut îl constituie carcasa transparentă rigidă gratuit în pachet.

FX1 este alimentat cu ajutorul bateriei de 9V şi în cazul capacităţii reduse, semnalizatorul vă va atenţiona printr-un piuit scurt. Cu siguranţă veţi aprecia şi carcasele de protecţie ale semnalizatoarelor care sunt parte a pachetului.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Avertizor Independent Delphin FX1
Rating-ul dumneavoastra


Alte produse din aceeasi categorie