Fir Fluorocarbon ASSO Premium Cuori 50m 0.18mm 2.5kg

36,00 RON
Stoc epuizat
SKU
111008180

Caracteristici

Tip: Fluorocarbon;
Diametru: 0.18mm;
Dimensiune rola: 50m;
Rezistenta la nod: 2.50kg;
Culoare: Transparent.

Descriere

Firul ASSO Fluorocarbon Premium Cuori face parte dintr-o noua generatie de copolimeri PVDF. Este 100% fluorocarbon si este probabil cel mai rezistent fir la abraziuni disponibil astazi pe piata (de 2 ori mai rezistent decat un fluorocarbon traditional). Deoarece moleculele fluorocarbonului sunt mult mai compacte si dense decat ale ale nylonului, aceasta face ca fluorocarbonul sa fie mult mai greu, mai scufundabil si mai putin vizibil decat orice alt monofilament. Aceste caracteristici il fac firul ideal pentru situatii grele gen pescuitul pe rauri de munte cu multe stanci, sau pescuitul pe Dunare, in Delta Dunarii, sau la Marea Neagra.

Vorbim asadar despre pescuitul in ape cu multe scoici si agatatura, acolo unde rezistenta la abraziune este principala calitate. Absenta memoriei si un coeficient de elasticitate minim face din firul ASSO Fluorocarbon Premium Cuori un fir preponderent senzitiv. Este destinat in principal confectionarii de strune, rig-uri si alte monturi terminale. Pescarii de fly fishing il folosesc pentru confectionarea de tippet-uri (inaintasul dincolo de care se leaga musca).

Exista si o categorie de pescari ce il utilizeaza ca linie principala in pescuitul la varga. Este prezent intr-un sortiment de grosimi ce acopera intreaga gama de aplicatii, intelegand aici pescuit la stationar (feeder, method feeder, match, rubeziana, bologneza si varga), crap, rapitor si somn. Lungimea este de 50m, astfel incat sa satisfaca toate exigentele.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Fir Fluorocarbon ASSO Premium Cuori 50m 0.18mm 2.5kg
Rating-ul dumneavoastra


Alte produse din aceeasi categorie