Lampa Pentru Cort Delphin Light Bar Cu Comanda

Lampa Pentru Cort Delphin Light Bar Cu Comanda

162,00 RON Pret special 137,70 RON -15% -10%
în stoc
SKU
101001607

Caracteristici

Dimensiuni: 203x39x38mm;
Regimuri: 4 regimuri de iluminare cu lumină albă (5%-180h, 30%-26h, 100%-8h, pâlpăire-16h), 2 regimuri de lumină portocalie (50%-16h, 100%-8h);
Alimentare: Acumulator Li-Ion, 3.7V, 2000 mAh;
Capacitate luminoasă: 100 lm;
Încărcare: USB (cu ajutorul cablului ataşat);
Durata încărcării: 4h.
-
+

Descriere

Delphin LightBAR este o lampă pentru cort foarte practică, datorită căreia întunericul nu vă va mai surprinde. Dispune de două culori, fiecare dintre ele are câteva niveluri de luminozitate. La prima apăsare se aprinde lumina albă cu luminozitate de 5%. La a doua apăsare se aprinde la 30% şi la a treia apăsare lumina albă luminează la 100%. La a patra apăsare lumina albă luminează intermitent, ceea ce veţi aprecia de exemplu la pescuitul pe suprafeţe mari de apă, când veţi fi capabil să definiţi clar în ce loc de pe mal se găseşte tabăra dumneavoastră.

Dacă apăsaţi tasta de 5 ori culoarea se schimbă din albă în portocalie cu luminozitate de 50%. La a şasea apăsare culoarea portocalie luminează la 100%. Această culoare oferă mai multe avantaje eliminând prezența țânțarilor și a altor insecte, aspect care transformă această lampă într-un accesoriu extrem de folositor în nopțile petrecute pe malul apei. Numărul de apăsări este valabil pentru comanda manuală direct cu întrerupătorul de pe lampă. Dar subînţeleasă este şi telecomanda anexată care comandă independent lumina albă şi portocalie şi prin aceasta scurtează semnificativ perioada de reacţie pentru schimbarea luminii.

Pe lângă aceasta cu lampa, primiţi şi cablu de alimentare şi două piese de prindere suspendabile şi telecomanda. Fixarea produsului este soluţionată elegant cu ajutorul magneţilor amplasaţi direct pe lampă şi cu o contra piesă metalică plată. Cu ajutorul acestor elemente este posibilă amplasarea LightBAR oriunde pe cort, sau pe un adăpost pescăresc şi aceasta va sta întotdeauna la locul său.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Lampa Pentru Cort Delphin Light Bar Cu Comanda
Rating-ul dumneavoastra


Alte produse din aceeasi categorie