Lanseta Delphin Symbol Match 3.90m 40g 3 Tronsoane

Lanseta Delphin Symbol Match 3.90m 40g 3 Tronsoane

228,00 RON
Stoc epuizat
SKU
101001414

Caracteristici

Lungime: 3.90m;
Tip Mufare: Telescopic;
Tip Actiune: Medium Heavy;
Material blanc: Carbon;
Tip Mandrina: Ergonomica;
Tip inele: SIC;
Număr piese: 3;
Greutate la lansare: 40g;
Diametrul blancului deasupra mânerului: 14,5 mm;
Număr inele: 13;
Lungime de transport: 135cm;
Masa: 190g;
Mâner: EVA;
Lungimea mânerului (de la partea inferioară a lansetei până la mijlocul suportului): 53cm.

Descriere

Lansetă foarte elegantă proiectată în culoarea neagră-maro, tipică pentru această serie. Contrar preţului său, este capabilă să sară prin calitate şi peste lansetele de la etajele de preţ superioare. Blancul mat structurat cu acţiune parabolică ascunde în el suficienţă forţă pentru a se descurca şi cu peştii mai mari, datorită cărora plutitorul dispare sub nivelul apei. Blancul împreună cu inelele uşoare dispuse precis garantează o amortizare perfectă a atacurilor peştilor manevraţi, ceea ce constituie un factor cheie al succesului la această tehnică fină.

Mânerul masiv al lansetei este fabricat complet din două tipuri de spumă EVA de coloare maro şi neagră la capăt. Datorită acestui fapt se ţine foarte plăcut în mână şi uşurează manipularea cu lanseta. Grafica neagră decentă completează aspectul vizualul al acestei lansete, la care găsiţi în mod categoric raportul excelent dintre preţ şi performanţă.

Recenzii client
Afisati pe pagina
 1. Lansetă Match 3,9 mt Delphin Symbol 40g
  Calitate
  100%
  Raportul preț calitate este OK.
  Specificațiile tehnice sunt conform descrierii de pe site: lungimea 3,91 mt, masa lansetei este real 190 g.
  E o lansetă cu acțiune semi-parabolică(conform informațiilor primite de la producător pe Wapp). Are precizie în aruncări. Primele două inele de plecare sunt mai mari decât la alte lansete match șl permit lansări la distanțe mai mari. Lanseta lucrează excepțional în drill. S-a îndoit mai mult în prima treime dinspre vârf, dar pe măsură ce crapii se apropiau de minciogul de 1,8 metri, acțiunea a devenit ușor progresivă dovedind rezerve suplimentare de putere dar și de elasticitate.
  Se pot îmbunătăți finisajele. Privind dinspre cotor spre vârf, lanseta are o ușoară deviație de 1 cm spre stânga. Damian din Reșița Tdum m-a învățat să încălzesc cu feonul porțiunea de înbinare cu pricina apoi în timpul răcirii să țin portiunea încovoiată în sens opus. După câteva încălziri-răciri aproape a revenit la normal! Nu este trecut pe cotor tipul carbonului utilizat - tot de la producător am aflat că e T24. Ar fi bine să se treacă acțiunea pe blank (semi parabolică-progresivă). Recomand cu plăcere achiziționarea acestei lansete.

  Recenzie de

  Publicat la

Afisati pe pagina
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Lanseta Delphin Symbol Match 3.90m 40g 3 Tronsoane
Rating-ul dumneavoastra


Alte produse din aceeasi categorie