Lanseta Nevis Dynamic Carp Feeder XH 3.90m 160g 3 Segmente

Lanseta Nevis Dynamic Carp Feeder XH 3.90m 160g 3 Segmente

249,00 RON
în stoc
SKU
1618-391

Caracteristici

Tip Lanseta: Feeder;
Tip Mufare: Spigot;
Lungime: 3.90m;
Nr. Segmente: 3 segmente;
Actiune (Test de Curbura): 160g;
Total Varfuri Feeder: 3 varfuri;
Material Blanc: Carbon;
Tip Inele: Sic.
-
+

Descriere

Lanseta pentru pescuit la feeder Nevis Dynamic Carp Feeder este excelenta mai ales pentru cei ce doresc sa invete tainele pescuitului la feeder si care nu doresc sa cheltuie sume colosale pentru a incerca un nou stil de pescuit. Aceasta lanseta este una de buget, dar excelent finisata, realizata din materile de calitate, carbon IM8.

Lungimea ei, precum si puterea mare de lansare o recomanda pentru pescuit la distante medii si mari pe lacuri in cautarea crapilor de talie medie si mare. Putem utiliza fara emotii atat momitoare cu " spite" tip Pellet Feeder, cat si momitoare method feeder.

Aceeasi constructie solida o face pretabila si pentru pescuitul pe ape curgatoare ce au un debit mediu spre mare. Lanseta cu un pret excelent pentru calitatea oferita. Ideala pentru incepatori dar si pentru cei ce doresc o lanseta buna intr-un buget mic. Pretabila in pescuitul crapului pe lacuri la distante medii si mari. Se pot utiliza atat momitoare clasice cat si method feeder. Se poate utiliza in pescuitul pe Dunare sau alte ape curgatoare cu debit mediu spre mare.

Scrieti propria recenzie
Recenzati:Lanseta Nevis Dynamic Carp Feeder XH 3.90m 160g 3 Segmente
Rating-ul dumneavoastra


Alte produse din aceeasi categorie