Lanseta Nevis Syncro Feeder 360 50-100gr

205,00 RON
în stoc
SKU
1610-360

Caracteristici

Lungime: 3,60 m;
Acțiune: 50-100 gr;
Material: carbon IM 6;
Tip inel: SIC;
Capac mâner: plută;
Numar de membri: 3 + 3;
-
+

Descriere

Lanseta pentru pescuit la feeder Nevis Syncro Feeder este excelenta mai ales pentru cei ce doresc sa invete tainele pescuitului la feeder si care nu doresc sa cheltuie sume colosale pentru a incerca un nou stil de pescuit. Aceasta lanseta este una de buget dar excelent finisata, realizata din materile de calitate, carbon IM8.

Lungimea ei, precum si puterea mare de lansare o recomanda pentru pescuit la distante medii si mari pe lacuri in cautarea crapilor de talie medie si mare. Putem utiliza fara emotii atat momitoare cu " spite" tip Pellet Feeder, cat si momitoare method feeder.

Aceeasi constructie solida o face pretabila si pentru pescuitul pe ape curgatoare ce au un debit mediu spre mare. Lanseta cu un pret excelent pentru calitatea oferita. Ideala pentru incepatori dar si pentru cei ce doresc o lanseta buna intr-un buget mic. Pretabila in pescuitul crapului pe lacuri la distante medii si mari. Se pot utiliza atat momitoare clasice cat si method feeder. Se poate utiliza in pescuitul pe Dunare sau alte ape curgatoare cu debit mediu spre mare.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Lanseta Nevis Syncro Feeder 360 50-100gr
Rating-ul dumneavoastra


Alte produse din aceeasi categorie