Lanseta Team Feeder By Dome Gabor Gold Serie M 3.60m 30-65g 3 Segmente

Lanseta Team Feeder By Dome Gabor Gold Serie M 3.60m 30-65g 3 Segmente

1.124,00 RON
în stoc
SKU
1861-361

Caracteristici

Blank: IMT-12 Power Carbon;
Inele din titan;
Maner: pluta+EVA;
Nr. tronsoane: 3;
Nr. inele: 14;
Nr. varfuri interschimbabile: 3;
Lungime: 3.60m;
Lungime transport: 127cm;
Putere lansare: 30-65g;
Greutate: 185g.
-
+

Descriere

Team Feeder by Dome Gold Series reprezinta o serie de lansete de feeder, ce se preteaza in pescuitul la multiple specii de pesti pasnici, prezentand o gama variata de produse ce sigur va convinge pescarii de stationar. Prin seria Gold Serie, experienta lui Dome Gabor in procesul de proiectare se observa de la primul lanseu si primul drill. Gold Serie reprezinta un apogeu al tehnologiei, in combinatie cu o experienta aproape inegalabila in disciplina "feeder".

Blank-ul este realizat din carbon IMT-12 Power Carbon, fapt ce ofera lansetei o rezistenta crescuta la torsiune. De asemenea, datorita materialului calitativ din care este fabricat blank-ul, manevrabilitatea in drill este sporita. Inelele din titan faciliteaza o trecere facila a firului, astfel ca lanseurile se pot face cu usurinta pe distante apreciabile, cu o precizie excelenta.

Manerul este finisat cu EVA si pluta, astfel ca pescarul va avea o priza eficienta, chiar si cu mainile umede. Mandrina va fixa cu usurinta o gama variata de mulinete de feeder. Varfurile interschimbabile vor oferi pescarului posibilitatea de a se adapta la rigorile fiecarei partide de pescuit. Designul modern si calitatea superioara a materialelor sunt doar primele argumente ce vor motiva pescarii de feeder in achizitionarea acestei lansete din gama producatorului Team Feeder.

Scrieti propria recenzie
Recenzati:Lanseta Team Feeder By Dome Gabor Gold Serie M 3.60m 30-65g 3 Segmente
Rating-ul dumneavoastra


Alte produse din aceeasi categorie