Mulineta By Dome TF Carpfighter Pro 4000

Mulineta By Dome TF Carpfighter Pro 4000

246,00 RON
în stoc
SKU
2532-440

Caracteristici

Marime: 4000;
Nr.rulmenti: 3+1;
Raport de recuperare: 4.6:1;
Diametru tambur: 55mm;
Capacitate tambur: 0.25mm/120m;
Recuperare fir/tura de manivela: 75cm;
Greutate: 425g.
-
+

Descriere

Dezvoltarea si modernizarea continua contribuie semnificativ la procesul de realizare al mulinetelor, punand noi baze stilurilor curente de pescuit. Team Feeder By Dome Carp Fighter Pro este o mulineta ce se adreseaza pescuitului stationar, creata sub atenta indrumare a multiplului campion mondial Dome Gabor. In ceea ce priveste aspectul, aceasta mulineta este caracterizata de un design sofisticat, all-black.

Finisajul negru mat prezent pe intreaga suprafata a mulinetei ii ofera un nivel sporit de eleganta, oferindu-i astfel un design extrem de modern. Corpul si rotorul beneficiaza de o constructie solida, ranforsata, extrem de robusta, ce fac ca axul principal sa beneficiaze de o durabilitate sporita. Atat frana, cat si baitrunner-ul pot fi ajustate extrem de precis, si beneficiaza de un indice sporit de protectie impotriva prafului si umezelii.

O alta imbunatatire adusa este reprezentata de manivela mulinetei. Manivela prezinta ca punct de incheiere un knob de tip T, extrem de ergonomic, ce alaturi de manivela, ofera mulinetei un rulaj senzational. Team Feeder By Dome Carp Fighter Pro reprezinta o mulineta ce se dedica pescuitului la feeder si aduce in prim-plan o serie lunga de imbunatatiri, alaturi de designul rafinat de care dispune.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Mulineta By Dome TF Carpfighter Pro 4000
Rating-ul dumneavoastra


Alte produse din aceeasi categorie