Mulineta Delphin TwinDrag 7T DP 4+1 Rulmenti

Mulineta Delphin TwinDrag 7T DP 4+1 Rulmenti

SKU
mulineta-twindrag-7t-1010012

Descriere

TwinDrag este o mulinetă universală cu frână baitrunner care se potriveşte excelent la pescuitul crapilor şi a altor peşti pe greu sau feeder. Datorită designului negru-gri cu elemente aurii de efect va deveni instantaneu podoaba oricărei lansete de pescar.

Corpul său este compus din plastic ABS durificat şi în felul acesta suportă şi o încărcare mare. În interior se găsesc în total cinci lagăre cu bile (4+1) şi împreună cu rotorul echilibrat se îngrijesc de mersul continuu şi silenţios al mulinetei. Manivela metalică este echipată la capăt cu un mâner masiv cauciucat care calcă excelent între degete şi uşurează astfel înfăşurarea. În plus, se poate fixa din partea stângă şi dreaptă. Frâna baitrunner poate fi reglată foarte sensibil cu ajutorul şurubului profilat, ceea ce vor aprecia fanii acestui sistem.

Tamburul metalic adânc este înălţat şi proiectat în formă conică, ceea ce îmbunătăţeşte proprietăţile mulinetei la lansare. Prin capacitatea sa cuprinde o cantitate suficientă de fir necesar la pescuitul la distanţe mai mari. În plus, în el se găsesc două clipsuri metalice, care permit fixarea firului cu scopul lansărilor extrem de precise. Frâna frontală de luptă cu marca twindrag, reuşeşte să dezvolte o forţă de frânare suficientă pentru manevrarea peştilor.

Datorită proprietăţilor amintite Delphin TwinDrag este o piesă frumoasă nu numai ca design, dar şi o mulinetă foarte practică şi universală. Mulineta se vinde cu un tambur de bază metalic adânc. În plus, există posibilitatea de cumpărare a tamburilor de rezervă cu adâncime mică ca şi a celor adânci!

Articole produs grupate
Mulineta Delphin TwinDrag 7T DP 7000 4+1 RulmentiMulineta Delphin TwinDrag 7T DP 7000 4+1 Rulmenti

SKU: 101001218

Specificatii tehnice
Capacitate Tambur 0.25mm-560m;
Tambur Rezerva Nu;
Baitrunner;
Constructie Tambur: Metal;
Constructie Maner: Metal;
Constructie Corp: ABS;
Instant Stop: Da;
Sistem De Franare Fata;
Raport de recuperare: 5.5:1;
Număr rulmenti: 4+1;
Greutate: 520g.

193,00 RON

Stoc epuizat

Scrieti propria recenzie
Recenzati:Mulineta Delphin TwinDrag 7T DP 4+1 Rulmenti
Rating-ul dumneavoastra


Alte produse din aceeasi categorie