Rod Pod Delphin TPX3 Blackway 3 Posturi

Rod Pod Delphin TPX3 Blackway 3 Posturi

609,00 RON
în stoc
SKU
101000976

Caracteristici

Numărul de lansete: max.3
Înălţimea picioarelor: 40-65cm
Reglarea lungimii părţii superioare: 70-115cm
Lăţimea barei din faţă: 40cm
Lăţimea barei din spate: 40cm
Masa: 2.8kg
Dimensiuni de transport: 80x25x13cm
-
+

Descriere

Tripodul Delphin TPX poate fi ușor descris ca făcând parte din familia rodpodului legendar Delphin RPX. La fel ca și în cazul modelului RPX, la construcția rodpodului TPX nu au fost folosite componente din plastic, rezultând un produs durabil și rezistent care poate fi folosit și in cele mai grele condiții de pescuit. Încă o caracteristică comună este spatiul generos dintre posturi care asigură poziționarea lansetelor de crap cu tambur mare pentru amândouă modelele. În plus, buzbarii sunt dotați cu o piuliță de strângere care permite atașarea oricărui tip de avertizor.

Varianta Black este caracterizată de designul negru, care cu siguranță va fi apreciat de fanii stilului “Black Way”.Avantajul incontestabil al acestui tripod în comparație cu alte tripoduri este dat de cadrul pătrat al brațelor ajustabile . Forma pătrată a cadrului elimină posibilitatea rotirii brațelor ajustabile fapt ce îmbunătățește stabilitatea ansamblului. Strângerea reglajului principal se face cu ajutorul unui mecanism de tip menghină, astfel după setarea tripodului în unghiul dorit veți strănge reglajul cu ușurință, asemenea unei meghine. Un avantaj suplimentar este prezența cârligului din partea inferioară de care puteți atașa greutăți pentru ancorare dacă condițiile meteo devin nefavorabile.

Datorită brațelor telescopice, dar și posibilității de reglare a unghiului puteți obține un unghi de înclinare al lansetelor pe verticală astfel încât să puteți pescui fără probleme și pe ape curgătoare sau pe lacuri de întindere mare. Tripodul Delphin TPX este dotat deasemenea cu o husă de transport foarte practică.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Rod Pod Delphin TPX3 Blackway 3 Posturi
Rating-ul dumneavoastra


Alte produse din aceeasi categorie