Set Delphin Atoma Combi 3 In 1 Galeata + Capac + Lighean 18L

Set Delphin Atoma Combi 3 In 1 Galeata + Capac + Lighean 18L

116,50 RON
Stoc epuizat
SKU
101000994

Caracteristici

Galeata cu capac;
Cantitate: 18L;
Lighean inclus;
Capac transparent;
Maner din lemn;
Toarta din aliaj metalic;
Material: plastic rezistent;
Culoare: rosie.

Descriere

Delphin Atoma Combi este un set fabricat din plastic rezistent la socuri, special realizat pentru transportarea si pregatirea nadei. Este compus dintr-o galeata cu capac si un lighean detasabil compatibil cu galeata. Toarta galetii este realizata din aliaj metalic iar manerul din lemn confera o priza foarte buna la transport chiar si in momentul in care mainile sunt umede.

Găleata feeder este adecvată pentru transportarea şi pregătirea hranei. Este prevăzută cu un mâner metalic masiv, cu element de apucare de efect din lemn care calcă excelent în mână şi uşurează transportul. În interiorul găleţii se află o grilă de măsurare practică, datorită căreia ştiţi întotdeauna ce cantitate de nadă preparaţi.

Ligheanul este destinat pentru prepararea comodă şi amestecarea componentelor nadei. Pe lateral dispune de ieşinduri practice care servesc la o mai bună apucare şi scoatere mai simplă din găleată. Este proiectat intenţionat într-o nuanţă diferită de cea a găleţii în care intră, fapt prin care poate fi recunoscută la prima vedere. Pe peretele interior se află grila care indică cantitatea nadei preparate.

Capacul transparent care calcă perfect pe găleată. Este fabricat din plastic transparent, fapt datorită căruia ştiţi tot timpul ce se găseşte în găleată, fără să fie nevoie să îl deschideţi. Pe laterale este prevăzut cu elemente de prindere care se fixează de marginea găleţii şi în felul acesta capacul stă întotdeauna la locul său.

Găleata cu ligheanul şi cu capacul se potrivesc perfect şi creează un set practic destinat pentru prepararea amestecurilor de nadă utilizate la pescuitul feeder. Toate cele trei produse sunt fabricate din plastic rezistent şi durabil care este şi uşor spălabil.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Set Delphin Atoma Combi 3 In 1 Galeata + Capac + Lighean 18L
Rating-ul dumneavoastra


Alte produse din aceeasi categorie