Sonar Pescuit Deeper Chirp+ GPS 2.0

Sonar Pescuit Deeper Chirp+ GPS 2.0

1.970,00 RON
Stoc epuizat
SKU
DP.ITGAM0997

Caracteristici

Model sonar: Deeper Chirp+ 2.0;
Compatibil cu dispozitive mobile Android sau IOS 7+;
Posibilitate creare harti cu locurile productive de pescuit;
Conexiune prin Wireless cu dispozitivele mobile;
Carcasa din plastic ABS cu insertii de titan;
3 x frecvente CHIRP;
CHIRP ingust 675 kHz (unghi con de 7°);
CHIRP mediu 240 kHz (unghi con de 20°);
CHIRP larg 100 kHz (unghi con de 47°);
Distanta de conectare: 120m;
Adancimea minima/maxima: 15cm/100m;
Rezolutie CHIRP ingust: 1cm;
Rezolutie CHIRP mediu: 2.4cm;
Rezoltuie CHIRP larg: 2.4cm;
Moduri sonar: standard, pescuit pe gheata, barca, GPS la tarm;
Incarcare rapida: 80% in 60 de minute,
Injcarcare normala 100%: in 110 minute;
GNSS (sisteme globale de navigatie prin satelit): GPS, GLONASS, Galileo, BeiDou, QZSS;
Durata de functionare GPS pornit: 9 ore;
Durata de functionare GPS oprit: 15 ore;
Frecventa de scanare: pana la 15fps;
Acumulator reincarcabil: Litiu Ion 3.8V/1300mAh;
Senzor de temperatura inclus (precizie 0.2°C);
Temperaturi de opearare: intre -20 si 40°C;
Cutia contine:
1 x Sonar Deeper Chirp+ 2.0;
2 x suruburi de prindere sonar;
1 x cablu USB universal;
1 x carcasa portocaliu fluorescent.
1 x husa de neopren.

Descriere

CHIRP+ 2.0 (Compressed High Intensity Radiated Pulse) este un sonar wirelles dezvoltat initial de Marina SUA, ce trimite un flux continuu de frecvente, variind de la scazut la inalt si din aceasta cauza, citirile sonarului sunt mult mai clare si au o rezolutie mai mare in comparatie cu sonarele traditionale. Cele trei frecvente ale fasciculului, claritatea si precizia extraordinara il fac ideal pentru localizarea rapida a bancurilor de pesti si corectarea unghiului pentru adancimi extreme. Asociat cu software inovator, aplicatia Fish Deeper™ si platforma web CHIRP+ 2.0 va ofera avantajul strategic astfel incat sa puteti pescui eficient, rapid si cat mai precis.

Pe ecranul telefonului/tabletei puteti vedea pestii, vegetatia, structura substratului, conturul, duritatea si consistenta acestuia. Aplicatia Fish Deeper™ include temperatura si adancimea apei, diverse palete de culori pentru vizualizare, pictograme optionale, cat si reglaje ale sensibilitatii sonarului. Descoperiti mai repede locurile de hranire a pestilor cu fascicul cu unghi larg sau localizati specia tinta prin gheata foarte groasa cu un fascicul cu unghi ingust de 7°.

Cu CHIRP+ 2.0, aglomeratia si zgomotul de suprafata sunt minime, astfel incat va puteti astepta la citiri precise ale sonarului in apa foarte putin adanca si sa localizati pestii la aproximativ 15cm de la suprafata apei. In cealalta extrema, veti putea distinge pestii tinta in apa de pana la 100m. Cu o separare a tintei de 1cm, veti putea identifica cu usurinta speciile tinta chiar si atunci cand acestea se afla intr-un banc de pesti prada. Urmariti cu precizie chiar si cea mai mica naluca atunci cand pescuiti la jigging vertical.

Datorita dimensiunilor reduse se potriveste intr-o cutie sau chiar si in buzunar. Este compatibil cu dispozitivele iOS si Android. Poate fi utilizat pentru pescuitul de pe ambarcatiuni, caiac, tarm si chiar pescuit la copca. Se pot crea harti batimetrice, astfel incat sa accesati toate scanarile, hartile, punctele de interes, fotografiile si notele din aplicatia si platforma web Fish Deeper™.

Carcasa sonarului este fabricata din plastic ABS (culoare nisip) cu insertii de titan, fiind foarte rezistenta la actiunea coroziva a apei cat si a socurilor mecanice accidentale. Garnitura din silicon etanseaza perfect sonarul, putand fi manipulat in conditii de vremea rea sau intemperii la temperaturi de pana la -20°C. Sonarul dispune de modul GPS, o conexiune Wi-Fi de pana la 120m si baterie reincarcabila Litiu-Ion ce se incarca 100% in doar 120 de minute. Genereaza propriul semnal Wi-Fi pentru a se conecta la orice dispozitiv inteligent (telefon, tableta, laptotp etc), nefiind nevoie de internet sau date celulare. Timpul maximum de functionare este de 16 ore.

Sonarul se livreaza impreuna cu un cablu USB, doua suruburi de fixare, carcasa suplimentara (culoare portocaliu fluorescent) pentru pescuit pe timp de noapte, husa de protectie din neopren si manual cu instructiuni de utilizare.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Sonar Pescuit Deeper Chirp+ GPS 2.0
Rating-ul dumneavoastra