Trepied Suport Feeder Delphin Atoma Triple 50-150cm

Trepied Suport Feeder Delphin Atoma Triple 50-150cm

119,00 RON
în stoc
SKU
101001264

Caracteristici

Înălţimea rod podului: 50-150 cm;
Dimensiuni de transport: 55x7x7cm;
Greutate: 0,7kg.
-
+

Descriere

Suport feeder compact pentru lansete cu trei picioare de sprijin, proiectat în culoare bordo, caracteristică pentru produsele feeder din atelierul firmei Delphin. Construcţia suportului este realizată complet din aluminiu, fără utilizarea pieselor din plastic. O asemenea variantă minimalizează posibilitatea de deteriorare, respectiv ruperea vreuneia dintre părţi şi asigură o masă foarte redusă. Stabilitatea excelentă a suportului este asigurată de trei picioare telescopice care împiedică răsturnarea sa involuntară în cazul tragerilor sau la vânt.

Picioarele au la capete vârfuri ascuţite care permit înfigerea în sol, fapt prin care se poate obţine o rigiditate şi mai bună a ansamblului. Datorită picioarelor telescopice este posibilă adaptarea sa adecvată la teren denivelat. În centrul suportului este montat pichetul, al cărui înălţime poate fi reglată cu ajutorul unui mecanism masiv cu filet. După strângerea lui, acesta împiedică orice fel de mişcare nedorită. Pichetul dispune de un filet universal, datorită căruia este posibilă ataşarea le el a orice fel de suport feeder pentru lansete, buzzbar, eventual şi semnalizator.

Contrar dimensiunilor sale discrete de transport suportul, prin intermediul picioarelor telescopice, mecanismului central extensibil şi de asemenea pichetului telescopic, poate fi ridicat la înălţimea respectabilă de până la 150 cm, ceea ce va surprinde în mod plăcut mulţi utilizatori. O asemenea variabilitate, împreună cu designul de efect, face din el un produs foarte practic la un preţ foarte plăcut.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Trepied Suport Feeder Delphin Atoma Triple 50-150cm
Rating-ul dumneavoastra


Alte produse din aceeasi categorie