Vobler DUO Spearhead Ryuki 38S 3.8cm/2.8g, culoare River Bait

Vobler DUO Spearhead Ryuki 38S 3.8cm/2.8g, culoare River Bait

66,00 RON
Stoc epuizat
SKU
DUO16859

Caracteristici

Tip naluca: vobler;
Tip vobler: scufundator (sinking);
Lungime: 3.8cm;
Greutate: 2.8g;
Evolutie: 0.4-0.8m;
2 ancore triple #14;
Actiune rapida;
Culoare: River Bait.

Descriere

Modelul proiectat de specialistii japonezi ai firmei DUO este un "inotator innascut", capabil sa infrunte cu usurinta curentii puternici ai raurilor. Intalnit de cele mai multe ori in timpul competitiilor internationale de pescuit la pastrav, Ryuki Spearhead este in mainile unui pescar priceput o naluca de exceptie, capabila sa hotarasca lejer soarta unei partide obisnuite sau a unui concurs cu miza mare.

Corpul compact si aplatizat lateral, combinat cu o greutate superioara altor naluci din aceeasi categorie, a fost special conceput pentru a evolua realist, mai ales pe distante scurte. Pe langa forma speciala pentru ape curgatoare si paleta de culori atractive, Ryuki Spearhead este un vobler cu o stabilitate excelenta, ideal pentru explorarea zonelor aflate in vecinatatea malului opus sau a locurilor greu accesibile.

Se recomanda folosirea tehnicii 'twitching', care presupune animarea nalucilor cu miscari sacadate, ritmice si repetitive din incheietura mainii. Ryuki Spearhead se va transforma intr-o prada reala la fiecare miscare a lansetei.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Vobler DUO Spearhead Ryuki 38S 3.8cm/2.8g, culoare River Bait
Rating-ul dumneavoastra


Alte produse din aceeasi categorie