Vobler Salmo Wave Sinking RDT Red Belly Tobias 7cm 14gr

39,00 RON
în stoc
SKU
WV7S-RDT

Caracteristici

Tip naluca: vobler;
Model:Sinking;
Lungime: 7cm;
Greutate: 14g;
Culoare: RDT.
-
+

Descriere

Alături de Thrill, tot de la Salmo și Wave-ul este o nălucă concepută pentru pescuitul avatului.
Adevărata forță al lui Wave constă în lansările lungi. Dacă cunoaștem limitele pe care le putem atinge cu Thrillul, atunci să mai adăugăm câțiva metri în cazul lui Wave. Iar acest lucru este de un mare avantaj, mai ales în cazul pescuitului la avat, că acestui pește îi place să stea mai departe de barcă. O face fiindcă este un pește prudent, pe deoparte, iar pe dealtă parte nici peștilor cu care se hrănește nu le plac obiectele străine din apă.
Se pretează atât la pescuitul de suprafață cât și la adâncimi mai mari. Viteza cu care o recuperăm conferă adâncimea la care se va deplasa năluca. Cu cât o recuperăm mai repede cu atât voblerul va aluneca mai aproape de suprafața apei. Grosimea firului recomandat în cazul unui vobler de 9 cm să fie în jur de 0,20 mm la monofil sau de 0,10 mm în cazul firelor împletite.
Această nălucă poate fi recuperată prin învârtirea continuă a manivelei, dar putem fi și mai eficienți dacă de câteva ori oprim brusc năluca, după care reluăm recuperarea ei. Dar o putem recupera și ca pe o rotativă.
- Corpul din spumă densă, în care sârma fuge transversal, astfel că nu există pește la noi care o poate îndoi.
- ochi 3D
- True Image Technology
- Inele duble, întărite
- Cârlig rezistent la apa sărată
-Ancore 4/0
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Vobler Salmo Wave Sinking RDT Red Belly Tobias 7cm 14gr
Rating-ul dumneavoastra


Alte produse din aceeasi categorie