Wafters Delphin Mango-Para 10x7mm 20g

Wafters Delphin Mango-Para 10x7mm 20g

20,00 RON
Stoc epuizat
SKU
101002210

Caracteristici

Diametru: 10x7mm;
Cantitate: 20g;
Aroma: Mango-Para.

Descriere

Aceasta reprezintă o gamă variată de momeli critic echilibrate care cu siguranță vor fi irezistibile peștilor pașnici . Particularitatea unei momeli critic echilibrate constă în faptul că momeala se va așeza foarte ușor pe substrat și peștii o vor absorbi mult mai bine. Acest tip de momeli sunt folosite cu precădere în pescuitul la tehnica feeder dar pot fi folosite și în pescuitul crapului. Datorită structurii sofisticate, aceste momeli se fixează foarte bine pe spinul de momeală existând deasemenea posibilitatea fixării lor pe montură clasică cu fir de păr sau bandă siliconică . Aromele asigură atractivitatea momelii pentru o perioadă îndelungată de timp.

Au o formă cilindrică de 10x7 mm în combinații de culori atractive și arome testate care cu siguranță vă vor garanta rezultate deosebite. Momelile sunt ambalate în recipiente ermetice de 20gr care se vor potrivi perfect în trusa dumneavoastră. Pentru a menține atractivitatea momelii pentru o perioadă mai lungă de timp vă recomandăm să nu expuneți recipientele în lumina directă a soarelui și să închideți recipientul după fiecare utilizare.

Aroma acestui produs este o aromă deosebită de fructe mango și pară vă va încânta mirosul imediat ce ați deschis recipientul . Împreună cu mixul de culori roz-portocaliu, această momeală va deveni cartea dumneavostră câștigătoare pe tot parcursul sezonului de pescuit!
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Wafters Delphin Mango-Para 10x7mm 20g
Rating-ul dumneavoastra


Alte produse din aceeasi categorie