Mulineta Shimano Aero C5000

Mulineta Shimano Aero C5000

459,00 RON
Stoc epuizat
SKU
AEROC5000

Caracteristici

Numar rulmenti: 4+1;
Material corp: XT-7 (material original din compozit patentat de Shimano);
Frana frontala Waterproof Drag;
Tambur AR-C aluminiu forjat la rece;
Tambur de rezerva: nu;
Sistem Silent Drive;
Hagane Gear;
G Free Body;
Manivela din aluminiu cu buton EVA;
Capacitate tambur: 0.35mm/175m;
Raport de recuperare: 4.7:1;
Recuperare fir / tur de manivela: 80cm;
Greutate: 280g;
Max. Drag Power(Forta de Franare): 11kg.

Descriere

Shimano Aero este o mulineta care ofera performante excelente in pescuitul la feeder sau match intr-un pret atractiv. Mulinetele Aero se potrivesc perfect cu o gama larga de lansete Shimano, in special cu cele Aero Feeder/Match (se echilibreaza cel mai bine cu modele Aero X1 si Aero X3). Daca suntem in cautarea unei mulinete pentru pescuitul match sau recreativ, care sa acopere cele mai ridicate cerinte, Aero este optiunea potrivita, in plus include si sistemul Anti-Reverse evoluat si imbunatatit, ce ajuta suplimentar in drill-ul cu pestele.

Pescarii de feeder vor aprecia imediat echiparea cu clips-ul metalic, ce ajuta foarte mult in lansare. Corpul mulinetei XT-7 G Free este dotat cu tehnologia Cold Forged Hagane Gear si sistemul X-Ship. Aceasta combinatie indelung testata, imbunatateste suplimentar performanta in lansare si rezistenta pe termen lung a intregului ansamblu, asigurand ca mulineta isi va mentine eficienta. Printre caracteristici se regaseste si tamburul din aluminiu forjat la rece (AR-C Cold Forged Aluminium), ce ajuta si mai mult in lansare si in protectia firului. Manerul se insurubeaza direct in angrenajul principal pentru un control ridicat in drill. Daca sunt pescari care inca nu sunt convinsi de modelul Shimano Aero, fiecare model vine insotit de reductie, pentru a reduce capacitatea tamburului, facand ca toate modelele sa fie potrivite atat pentru folosirea cu fire monofilament, cat si cu fire textile.

Tehnologia Hagane Gear confera o rezistenta si o durabilitate uimitoare. Contribuie la functionarea lina si precisa a angrenajelor interioare. Nu se aplica operatii de taiere pe dintii angrenajului. In schimb, intreaga suprafata este calculata in detalii minuscule printr-un design 3D special si apoi formata din tehnologia de forjare la rece patentata de Shimano. G Free Body este o tehnologie inovatoare ce permite repozitionarea centrului de greutate mai aproape de mandrina, reducand semnificativ oboseala mainii in timpul pescuitului. De asemenea tamburul ARC Spool, asigura desprinderea liniei de pescuit in bucle mai mici, asigurand in acelasi timp lanseuri mai lungi si mai precise, frecarea dintre linie si tambur fiind minima.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Mulineta Shimano Aero C5000
Rating-ul dumneavoastra


Alte produse din aceeasi categorie