Set Avertizori Carp Academy Sensor WDX 3+1

Set Avertizori Carp Academy Sensor WDX 3+1

952,00 RON Pret special 761,60 RON -20% -10%
în stoc
SKU
6305-003

Caracteristici

Set de: 3 +1;
Rezistent la umezeala;
Alimentare - 9V;
Leduri mari;
Sunet, ton si intensitate reglabila;
Butoane de reglaj iluminate;
Raza de actiune statie - 150-300m;
Noaptea mod economic;
Are mod vibrare;
Auto masoara incarcarea;
Dupa 20 secunde de la captura reavertizare.
-
+

Descriere

WDX este noua gama de avertizori electronici a producatorului Carp Academy, care stabileste noi standarde in gama lor de preturi. Avertizorii dispun de butoane de control pentru reglarea volumului, tonului si sensibilitatii. Cu ajutorului filetului universal, pot fi atasati pe orice tip de rodpod, trepied, buzz bar sau pichet.

Avertizorii cat si statia au carcasa cauciucata rezistenta la socuri. Componentele de inalta calitate folosite la fabricarea avertizorilor si a statiei, asigura fiabilitatea maxima in orice conditii, durata lunga de viata si consum redus de energie.

Statia este prevazuta cu reglaj pentru ton si volum, LED-uri de avertizare pentru fiecare avertizor in parte si LED de alarmare pentru baterie. Se pot seta coduri, astfel incat sa nu existe interferente cu alte echipamente care opereaza pe aceeasi frecventa.

Avertizorii functioneaza cu baterie standard de 9V care poate asigura o functionare de lunga durata (pana la 100 de ore in functie de calitatea bateriei). Dupa terminarea partidei de pescuit, este recomandat sa scoateti bateriile si le transportati separat.

Avertizorii cat si statia vin la pachet intr-o carcasa de plastic (cu interior buretat) ce confera protectie impotriva socurilor mecanice si umezelii. Statia si avertizoarele au o raza de actiune cuprinsa intre 150-300 de metri.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Set Avertizori Carp Academy Sensor WDX 3+1
Rating-ul dumneavoastra


Alte produse din aceeasi categorie