Set Avertizori Delphin Coder 3+1

Set Avertizori Delphin Coder 3+1

594,00 RON
în stoc
SKU
101001354

Caracteristici

RECEPTOR / funcții:
5 niveluri de volum (rotița V inclusiv mod silențios);
5 alarme diferite (rotița T);
Mod vibrație (comutator cu pin – poziția dreapta);
4 culori LED pentru semnalizare;
Memorarea automată a setărilor;
Comutator cu buton ON/OFF/VIBRAȚIE;
Diodă cu memorie;
Semnalizează continuu 15 secunde dupa trăsătură;
Indicator baterie slabă (beep continuu);
Kit testare rază de acțiune;
Rază de acțiune 140m în funcție de teren;
Funcținează cu baterie 1x9V;

SEMNALIZATOR / funcții:
Rezistent la apă;
5 niveluri de volum (rotița V inclusiv mod silențios);
5 alarme diferite;
5 niveluri de sensibilitate (rotița S);
7 culori posibile pentru dioda de demnalizare;
Memorare automată a setărilor;
Semnal acustic diferit pentru trăsătura tip "drop" (peștele vine spre lansetă);
Diodă cu memorie – semnalizează continuu 15 secunde după trăsătură;
Indicator baterie slabă (beep scurt);
Diodă poziție nocturnă;
Suport lansetă anti alunecare;
Mufă jack 2.5mm;
Funcținează cu baterie 1x12V (tip LR23A).
-
+

Descriere

Delphin CODER este un set de semnalizatoare electronice cu receptor, la care s-a întâlnit raportul ideal dintre preţul favorabil şi performanţă. Avantajele sale constau în special în fiabilitate şi funcţionalitatea de 100%, prin care se poate compara fără probleme şi cu seturile mai scumpe. Semnalul dintre semnalizatoare şi receptor se poate transmite în condiţii ideale la o distanţă de până la 140m. Întregul set este livrat într-o valijoară de plastic dur, care se îngrijeşte de securitatea la transport.

Semnalizatorul este alimentat de la o baterie 1x12V de tip LR23A care dispune de o durabilitate lungă. În cazul bateriei descărcate semnalizatorul vă va atenţiona cu un semnal sonor scurt. Cu ajutorul comutatorului ”V” este posibilă selectarea unuia dintre 5 niveluri ale volumului sonor, inclusiv modul silenţios. Este posibilă deasemenea selectarea tonului dorit și a nivelului de senzitivitate (în intervalul 1-9cm) care la fel dispune de 5 niveluri. Deviza de necontestat a semnalizatoarelor din setul CODER este posibilitatea de alegere între 7 culori ale diodei LED de semnalizare.

Astfel, fiecare îşi va alege pe cea îndrăgită şi dacă veţi dori o schimbare, atunci veţi alege pur si simplu o altă culoare după instrucţiuni. Asupra tragerii repetate vă atenţionează o tonalitate diferită şi după fiecare tragere se aprinde pe o perioadă de 15 secunde dioda de memorie. În partea inferioară se găseşte intrarea pentru conectorul de 2,5 mm pentru conectarea indicatorului luminos. În timpul pescuitului pe timp de noapte este posibilă de asemenea şi conectarea diodei de poziţie.

Receptorul semnalizează tragerea fonic, luminos iar prin comutarea pârghiei în poziţia din dreapta şi prin vibraţii. Cu ajutorul comutatorului ”V” este posibilă selectarea unuia dintre 5 niveluri ale volumului, inclusiv modul silenţios iar cu comutatorul marcat cu ”T” selectăm tonalitatea solicitată. Receptorul dispune de patru diode LED color care în urma tragerii luminează neîntrerupt 15 secunde. Este alimentat cu ajutorul unei baterii 1x9V. În cazul, că durata sa de viaţă se apropie de sfârşit se ajunge la indicarea printr-un piuit scurt neîntrerupt. Receptorul îşi păstrează, ca şi semnalizatoarele, toate setările în memorie.

Autonomia medie a acumulatorului este de 100 de ore în regim de folosire continuă. Această valoare poate fi influențată de către condițiile de mediu dar și de vechimea și starea acumulatorului. Setul de avertizori CODER poate fi conectat cu lampa LightCONTACT. Bateriile nu sunt incluse.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Set Avertizori Delphin Coder 3+1
Rating-ul dumneavoastra


Alte produse din aceeasi categorie